Бета
Увійти

Забіг «Шаную воїнів, біжу за героїв України»

Забіг «Шаную воїнів, біжу за героїв України»

Забіг «Шаную воїнів, біжу за героїв України»

До Дня пам’яті Захисників України, які загинули у боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України в місті Києві відбудеться забіг «Шаную воїнів, біжу за героїв України».

Патріотичний забіг в пам’ять про загиблих воїнів – традиція щорічного вшанування пам’яті полеглих воїнів. Забіг проводиться з метою формування національно-патріотичної свідомості громадян України. Це можливість  пробігти за тих, хто загинув, захищаючи незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, подякувати та підтримати близьких наших Героїв; це є об’єднання ветеранів та діючих військовослужбовців, службовців сектору безпеки та оборони України, волонтерів, молодь та свідомих громадян навколо цінностей української державності, незалежності, вшанування пам’яті Героїв.

Біг – це універсальний спорт, який об’єднує людей різних вікових груп, це мінімальне зусилля, яке може зробити учасник, щоб вшанувати пам’ять, і насамперед це – здоров’я.

За інформацією щодо забігу «Шаную воїнів, біжу за героїв України» звертатися до Департаменту молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), телефон: 093 753 99 51.