Бета
Увійти

Семінар-тренінг «Адаптація до нового професійного середовища»

"Київ Мілітарі Хаб" у співпраці з "Київський міський центр зайнятості" запрошує на семінар-тренінг «Адаптація до нового професійного середовища»

Семінар-тренінг «Адаптація до нового професійного середовища»

Пошук нової роботи (робочого місця) викликає різну реакцію людей: одні сприймають цю ситуацію, як виклик, другі можуть відчувати розгубленість, а дехто навіть відчуває певне задоволення від виникнення альтернативних життєвих стилів, пов’язаних із зміною робочого місця або напрямку трудової діяльності. Усе це пояснюється адаптативними можливостями людини пристосовуватися до нових соціально-економічних умов, зокрема, до нових соціально-трудових відносин.

Адаптація – це процес ознайомлення нового працівника з  цінностями, корпоративною культурою, командою, робочими процесами,  функціями, посадовими обов’язками, поточними проектами, інтеграція працівника в колектив. Вона має декілька видів.

Адаптація є стратегічним процесом, адже саме перші дні роботи мають вирішальне значення для того, щоб новий працівник став повноцінним членом команди та міг якісно виконувати свої функції. Успіх нового працівника на роботі великою мірою залежить від того, наскільки якісно було закладено основи його ефективної адаптації.

📅20.06.2024 (Четвер) о 14:00

📌Київ Мілітарі Хаб, вул. Бастіонна,11

📑Реєстрація на захід за посиланням: https://forms.gle/8oDTi372d65xPeEA7