Бета
Увійти

Екскурсії містом для Захисників та Захисниць

Не знаєш чим зайнятись на вихідних? Запрошуємо на безкоштовні екскурсії містом для Захисників та Захисниць

Екскурсії містом для Захисників та Захисниць

Екскурсія «Київ хрещатий», на якій містяни та гості столиці ознайомляться з головною вулицею Києва, її видатними об’єктами, дізнаються про відомих особистостей, які свого часу жили на Хрещатику та відігравали важливу роль у розвитку міста загалом, а також його центральної вулиці зокрема.

⏰Дата та час: 6 липня, субота, 11:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/skUxCY7Z2LSrSUPx7.

Екскурсія «Меценати Києва», де буде змога дізнатися про традиції благодійництва та про відомі родини меценатів Києва, які жили у місті більше століття тому, а також оцінити їхній внесок у збереження музейних цінностей, коли вони перетворювали власні оселі на музеї чи молитовні будинки.

⏰Дата та час: 6 липня, субота, 12:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/QbTLwi47swDTfnKb9.

Дитяча квест-екскурсія «Пізнаємо Київ – обираємо професію» – це спільна прогулянка, під час якої дітям та їхнім батькам розкажуть про різноманітні події в історії України, а також пояснять сутність низки професій. В ігровій формі юні дослідники виконуватимуть задачі, подолання яких призведе до розкриття важливого гасла для нашої столиці.

⏰Дата та час: 6 липня, субота, 15:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/dC1pp1KaX5qTaBCHA.

Екскурсія «Київ історичний» познайомить з історією стародавнього Києва, його пам’ятками, архітектурою та Подолом.

⏰Дата та час: 7 липня, неділя, 11:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/wUzB6qFVUCy6b1Yi9.

Екскурсія «Київ – наймальовничіша столиця Європи», маршрут якої проведе учасників вулицями історичного Голосієва. Неймовірні пейзажі, що поєднують колоритність архітектурних стилів із величезним розмаїттям дерев і рослин, продемонструють, що недарма Київ у рейтингу найзеленіших європейських міст.

⏰Дата та час: 7 липня, неділя, 13:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/Hz7b9NzXZ5dG9RuFA.

❗️Реєстрація на екскурсії – обов’язкова, кількість місць обмежена. Учасники отримають підтвердження реєстрації повідомленням на електронну пошту та телефонним дзвінком.